Domaza
Spanje, Andalusië, Estepona, Resinera Voladilla
property
Prijs 309 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 58 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/12/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen in Mediterrane Stijl en Zeezicht in Estepona

De appartementen zijn gelegen in Estepona. Estepona wordt beschouwd als een van de meest gevraagde steden in de hele Costa del Sol-regio. Als typisch mediterrane stad is Estepona populair vanwege de vissersdorpjes, de unieke sfeer en de witgekalkte huizen.

De appartementen bevinden zich op slechts 5 minuten rijden van Puerto Banus, 10 minuten van het oude centrum van Marbella en 45 minuten van de luchthaven van Malaga. Ook bieden de appartementen gemakkelijke toegang tot country- en golfclubs.

De appartementen te koop in Estepona bevinden zich in een complex met rijke voorzieningen. In het complex is er een goed ontworpen tuin, gemeenschappelijk zwembad, fitnesscentrum, speelkamers, werkkamers, SPA met sauna, bioscoop, binnen- en buitenparkeerplaatsen, 24/7 beveiligingscamera's en beveiliging.

De ruime appartementen zijn voorzien van een kleedkamer, open keuken, wasruimte, berging, witgoed, zonwering, douchecabine, ligbad, keukenapparatuur en airconditioning. Sommige appartementmodellen hebben een terras, een eigen badkamer en een solarium. Elk appartement in het complex heeft een parkeerplaats en berging.


AGP-00105

Data

Slaapkamers
1
Eigenschnappen van vastgoed
Opslagruimte, Zonder jaarlijks onderhoud, Wasruimte, Sportschool, Zwembad, Airco , Open haard, Lift, Bewaking, Badkuip, Terras, Tuin
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee, SPA
Uitzicht
Zeezicht, Bergzicht
Facing
Oosten, Het Zuiden, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten