Domaza
Turkije, Istanboel, Beylikdüzü, Beylikdüzü
property
Prijs 1 108 136 €
Huis voor Te koop
Oppervlakte: 340 m2
7 Kamers, 4 Badkamers, 5 Slaapkamers
Releasedatum 01/10/2022
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Villa met overdekt zwembad in Istanbul Beylikdüzü

De vrijstaande villa is gelegen in de wijk Beylikdüzü van Istanbul. Beylikdüzü is uitgegroeid tot een belangrijke leefruimte met een groeiende waardestijging sinds de bouw van een nieuwe jachthaven.

De villa te koop in Istanbul Beylikdüzü ligt op 2,3 km van het strand en de zee, 4,7 km van Perlevista Shopping Center, 5 km van Beykent University, 5,1 km van de jachthaven, 5,5 km van D-100 en het Metrobus station, 6,3 km van Tüyap Fair Convention and Congress Center, 7,9 km van MarmaraPark Shopping Center, 9,6 km van Istanbul Gelişim University, 9,8 km van Torium Shopping Center, en 55 km van Istanbul Airport.

De villa te koop in Beylikdüzü İstanbul biedt 340 m² bruto en 300 m² netto gebruiksruimte. De 3 verdiepingen tellende vrijstaande villa is gelegen op 440 m² grond. De zijkant en de bovenste delen van het zwembad kunnen worden overdekt indien gewenst. De villa heeft ook een parkeerplaats voor 2 auto's.

De vrijstaande villa met 5 slaapkamers is verdeeld over 2 woonkamers, een gesloten en open keuken, 3 badkamers, een en-suite badkamer, een wasruimte, bergruimte en een tuin. De te koop aangeboden villa is uitgerust met een op afstand bedienbaar smart home systeem, lift, inbouwkeukensets, bergruimtes en laminaat vloeren.


IST-01126

Data

Slaapkamers
5+
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Zwembad, Airco , Open haard, Lift, Satelliet of kabel-tv, Zonder jaarlijks onderhoud, Tuin, Opslagruimte, Wasruimte
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Energiebronnen
Gas
Facing
Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden
Onroerend goed doel
Voor belegging