Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 85 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 65 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/12/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen met Uitzicht op het Torosgebergte en Zee in Demirtaş Alanya

Het project is gelegen in het Demirtaş district van Alanya, Antalya. Met zijn comfortabele, rustige, dynamische en kwaliteit leefruimte, Alanya is een van de meest populaire residentiële centra in het Middellandse Zeegebied. Demirtaş is een ideaal centrum in Alanya met zijn winstgevende investeringspotentieel en de zich ontwikkelende vastgoedsector.

De appartementen met chique ontwerpen in Demirtaş, Alanya liggen op 2,7 km van het strand, 20 km van de luchthaven Gazipaşa en 21 km van het centrum van Alanya.

De appartementen te koop in Alanya, Turkije liggen in een blok van 10 verdiepingen. Het project biedt verschillende voorzieningen voor de bewoners. In het complex is er een buitenzwembad, een aquapark, ligweiden, gazebo's, barbecueplaatsen, een sauna, een fitnesscentrum, een schokbad en speelkamers voor volwassenen en kinderen. Bovendien is het project verrijkt met overdekte parkeergelegenheid, generatoren, beveiligingscamera's, satelliettelevisies en een lift.

Het project biedt appartementen op de middelste verdieping en duplex penthouse appartementen. De appartementen zijn voorzien van vloerbedekking, verlichtingssystemen, geverfde muren, keuken- en badkamermeubels en trap- en balkonrails.


AYT-03464

Data

Slaapkamers
1
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Airco , Open haard, Lift, Terras, Satelliet of kabel-tv, Sauna, Balkon, Tuin, Zonder jaarlijks onderhoud, Sportschool, Zwembad
Parking
Aparte parking
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Uitzicht
Bergzicht
Facing
Noordoosten, Noord West, Zuid-oost, Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen
Onroerend goed doel
Voor belegging