Domaza
Turkije, Istanboel, Kagithane, Hamidiye
property
Prijs 257 803 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 80 m2
2 Kamers, 1 Badkamer, 1 Slaapkamer
Releasedatum 01/06/2025
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen in een Project in Kağıthane Istanbul

De appartementen zijn gelegen in de wijk Kağıthane aan de Europese kant van Istanbul. Met een goed ontwikkeld transportsysteem, rijkdom van de dagelijkse en sociale voorzieningen, en centrale locatie in de buurt Şişli; Kağıthane is een van de ideale wooncentra in Istanbul.

De appartementen te koop in Istanbul, Kağıthane zijn gelegen binnen een 4 minuten rijden van Maslak, 10 minuten van Levent, 11 minuten van Mecidiyeköy, 15 minuten van het Taksimplein en Fatih Sultan Mehmet Brug, 18 minuten van Beşiktaş, en 30 minuten van Istanbul Luchthaven.

Het appartementencomplex met moderne functies is gelegen op 3.500 m² grond. Het complex biedt 130 appartementen verdeeld over 2 blokken. Er zijn tuinen, een kleurrijk landschap, wandelpaden, speeltuinen, een sauna, een fitnesscentrum, een Turks bad een stoombad, een pilates, een overdekt zwembad, overdekte parkeerplaats, een generator, een bliksemafleider, een watertank, liften, 24/7 bewakingsdienst, en beveiligingscamera's in het complex:

De appartementen zijn uitgerust met stalen buitendeuren, ingebouwde keukens, visuele intercomsystemen, aardgas, airco's, satelliet-tv's, kabel-tv's, glasvezelinternetverbindingen en een centraal waterverwarmingssysteem.


IST-01463

Data

Slaapkamers
1
Wijze van betaling
Uitgestelde betaling
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Sauna, Rolstoel toegankelijk, Zonder jaarlijks onderhoud, Satelliet of kabel-tv, Balkon, Tuin, Sportschool, Zwembad, Open haard, Lift, Bewaking, Terras
Parking
Aparte parking, Parkeerplaats
Verwarming systeem
In-Vloerverwarming
Facing
Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Westen, Noordoosten, Noord West, Zuid-oost
Onroerend goed doel
Voor belegging