Domaza
Turkije, Antalya, Alanya, Alanya
property
Prijs 159 000 €
Appartement voor Te koop
Oppervlakte: 138 m2
5 Kamers, 3 Badkamers, 4 Slaapkamers
Releasedatum 01/12/2024
tekce.com
Aanbiedingen van:
Antalya Homes Makelaar
email
phone

Afbeeldingen

Beschrijving

Appartementen in een Natuurlijke Omgeving dichtbij Voorzieningen in Avsallar Centrum

Avsallar is een zich snel ontwikkelende wijk in Alanya, Antalya. Met een goed bewaarde natuur en stranden, biedt Alanya een prachtig uitzicht. Met zijn kristalheldere zeewater, pittoreske strand en weergaloze natuur trekt Avsallar bezoekers en vakantiegangers aan.

De appartementen te koop in Alanya liggen in de buurt van alle voorzieningen die Avsallar biedt. De chique appartementen liggen op 1,8 km van de zee, 1,9 km van İncekum, 4,42 km van Sea Dolphin Park, 20,8 km van Cleopatra Strand, 22 km van Alanya Centrum, 60,47 km van Gazipaşa - Alanya Luchthaven. Avsallar biedt ook gemakkelijke toegang tot belangrijke buurten en wijken in de buurt.

De appartementen te koop in Avsallar bevinden zich in een residentieel project. Het complex is verrijkt met een gemeenschappelijk zwembad, fitnesscentrum, sauna, chill-out kamer, karaoke bar, tafeltennis, tafelvoetbal, buiten parkeerplaats, fietsenstalling, speeltuin, bibliotheek, lobby, lift, internet, en prieel.

De appartementen hebben open keukens, en-suite badkamers, terrassen, balkons, barbecueplaatsen, satelliet TV's, airco's en generatoren.


AYT-03307

Data

Slaapkamers
4
Bestemming van vastgoed
Luxe
Eigenschnappen van vastgoed
Open haard, Lift, Satelliet of kabel-tv, Bewaking, Balkon, Tuin, Terras, Sportschool, Sauna, Zonder jaarlijks onderhoud, Zwembad, Airco
Parking
Parkeerplaats
Kenmerken van het gebied
3-de lijn meer dan 700 m van de zee
Uitzicht
Bergzicht
Facing
Zuidwesten, Oosten, Het Zuiden, Zuid-oost
Onroerend goed doel
Voor belegging